Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. július 19. 8 hozzászólás
 

Tegnap még csak találgatni lehetett, hogy milyen formáció fog létrejönni a Na`Vi és a Virtus.pro háza tájáról érkező hírek után, ma pedig már hivatalossá vált az új CIS felállás. Egy kazahsztáni projekt, mely Astana Dragons néven fog futni a jövőben, és olyan játékosok alkotják a felállást, mint…

A tegnapi dráma a mai napon folytatódik – lassan már egy dél-amerikai szappanoperához hasonlít az, ami a nemzetközi szcéna keleti régióiból kikerülő top csapatok háza táján folyik. Mint az ismert, a Oroszország Virtus.pro szervezetéből távozott a szép sikereket elérő ötös, ezután pedig olyan nyilatkozatháború vette kezdetét, melyet mostanában nem igen láttunk. Előbb az orosz szervezet vázolta saját szemszögéből a szituációt, majd pedig a játékosok éppen az ellenkezőjével rukkoltak elő, tehát ennek a történetnek még közel sincs vége.

A nap végéhez közeledve Yegor „markeloff” Markelov jelentette be távozását a Ukrajna Na`Vi csapatából – az AWP forgató 3 és fél év után dobbantott az ukrán csapatból, hogy egy új projekt lehessen részese. Ennek a projektnek pedig szerves része néhány ex-VP- és Na`Vi játékos is, ám azt még tegnap nem tudhattuk, hogy pontosan hogyan is fog festeni ez a formáció.

A mai napon előbb Sergey „Fox” Stolyanov jelentette be hivatalos kommüniké formájában, hogy ő biza’ nem lesz része az új csapatnak, és még abban sem igazán biztos, hogy folytatni fogja-e a játékot – ez a következő napok történései alapján fog eldőlni. Három játékos, Kiril „ANGE1” Karasiow, Mihail „Dosia” Stolyanov és markeloff személye szinte garantált volt, valamint a pletykák szerint a negyedik játékos a cirka másfél hónapja inaktivitásba vonuló Dauren „AdreN” Kystaubayev lesz, de hogy az ötödik végül ki lesz, azt néhány perccel ezelőttig nem tudhattuk 100%-ra.

A felállást végül Ioann „Edward” Sukhariev egészítette ki, aki egy újabb mély nyomot hagyott maga után a Na`Viban. A csapat egy új kezdeményezés első komolyabb „szerzeménye”, a Kazahsztáni E-Sports Szövetség által támogatott (vagy éppen futtatott, sajnos a neten egyelőre nem sok információt találni róluk) Kazahsztán Astana Dragons szervezetéhez csatlakozott az ukrán, orosz és kazah játékosokból álló gárda.

Az együttes menedzsere, Sergey „imbt” Bezhanov, aki a VP-ből követte a játékosait, az alábbiakat nyilatkozta:

Nagyon boldog vagyok, hiszen a barátaim továbbra is számítanak rám, biztos vagyok abban, hogy a jövőnket lépésről lépésre fogjuk felépíteni az új szervezetben, és bizonyára szép időket fogunk eltölteni egymás kötelékében.

A csapat irányítója, ANGE1 is megszólalt:

Nehéz idők, nehéz döntések sora. A fő célunk ezen játékosok egyesítésével az, hogy a legjobbak legyünk, más lehetőség nem elfogadott. És hiszek abban, hogy az új szervezetünk célja is ugyanez, és meg fogják adni mindazt, amivel a céljainkat elérhetjük.

A Kazahsztáni E-Sport Szervezet elnöke, Ilyas SarsenBayev is nyilatkozott az ügyben:

Nagyon jó játékosaink vannak, biztos vagyok abban, hogy az eredmények is nagyon hamar meg fognak érkezni. A legjobbunkat szeretnénk nyújtani, hogy egyike legyünk a vezető eSports szervezeteknek, szóval tényleg jól kell végezzük a munkánkat. Remélem mindannyian élvezni fogjátok a mérkőzéseinket, kövessetek minket a legfrissebb információkért!

A csapat főhadiszállása továbbra is Kijevben lesz, nagy valószínűséggel egy gaming házban fogják megkezdeni a következő versenyekre való felkészülésüket, mint azt tette anno a Na`Vi is 2010-ben.

Az Ukrajna Astana Dragons felállása a következő:

Kazahsztán Dauren „AdreN” Kystaubayev
Ukrajna Kiril „ANGE1” Karasiow
Oroszország Mihail „Dosia” Stolyanov
Ukrajna Ioann „Edward” Sukhariev
Ukrajna Yegor „markeloff” Markelov

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
Ganrax  De  hisz   tudod,  hogy 4RM4D4N30B0YL0RDG4BB4N43GY5Z4K3'RT0''!
 

bodito=D

júl. 20., 17:19
ÉSssS tényleg ^^
 
 
 
 
bodito=D  Amikor ezt irtam, még el is gondolkoztam rajta, hogy irjam-e oda a végére hogy lennének problémák a kommunikációval de aztán arra jutottam, hogy felesleges mivel mindenki tudja.És igen ez egy nagy hiba volt mivel esélyt adtam hogy a dagadék arcoddal itt is beleugass valamivel te szerencsétlen szarkupac.
 

Ganrax

júl. 20., 15:43
De  hisz   tudod,  hogy 4RM4D4N30B0YL0RDG4BB4N43GY5Z4K3'RT0''!
 
 
 
 
noavatar
dennis  Nyilvan nem lettek volna kommunikacios problémak. Inkabb ne szakérts hülyeségeket, fifflaren helyére maximum Delpant lehetne elképzelni, vagy MODDIIt.
 

bodito=D

júl. 20., 12:29
Amikor ezt irtam, még el is gondolkoztam rajta, hogy irjam-e oda a végére hogy lennének problémák a kommunikációval de aztán arra jutottam, hogy felesleges mivel mindenki tudja.És igen ez egy nagy hiba volt mivel esélyt adtam hogy a dagadék arcoddal itt is beleugass valamivel te szerencsétlen szarkupac.
 
 
 
 
noavatar
dennis  Nyilvan nem lettek volna kommunikacios problémak. Inkabb ne szakérts hülyeségeket, fifflaren helyére maximum Delpant lehetne elképzelni, vagy MODDIIt.
 

krq

júl. 20., 03:23
moddii olyan zéró go-ba, mint te egyhatban ;>
 
 
 
 
bodito=D  Én szivesebben megnéztem volna 1 olyan nip LU-t ahol fifflaren helyére érkezik marik vagy Guardian.
 

dennis

júl. 19., 22:24
Nyilvan nem lettek volna kommunikacios problémak. Inkabb ne szakérts hülyeségeket, fifflaren helyére maximum Delpant lehetne elképzelni, vagy MODDIIt.
 
 
 
 
noavatar

bodito=D

júl. 19., 22:19
Én szivesebben megnéztem volna 1 olyan nip LU-t ahol fifflaren helyére érkezik marik vagy Guardian.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1881
 
1801
 
 
 
kép 2954
 
1440
 
 
kép 1351
 
1510
 
 
 
kép 264
 
2008
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu